Plivač

Početna / Plivač

Sinopsis knjige Plivač

Drugi roman “Plivač” (izdavač GKC Užice) najavljen kao bestseler, objavljen 12. juna. 2016. godine,  već dokazuje Terzićevu etabliranost među čitaocima. Prvi tiraž od pet hiljada primeraka je rasprodat u rekordnom roku, a “Plivač” je već nakon šest meseci, krajem januara 2017. godine, izašao iz Evrope i predstavljen je ex-yu dijaspori u Dubaiju o čemu su izvestili relevantni internet portali iz Ujedinjenih arapskih emirata.

Roman je u procesu prevoda na četiri jezika, konkurisao je za Nin-ovu nagradu 2016.   Roman “Plivač” je ušao u konkurenciju za prestižnu regionalnu Nagradu za književno stvaralaštvo “Mirko Kovač”.

Drugi roman “Plivač” (izdavač GKC Užice) najavljen kao bestseler, objavljen 12. juna. 2016. godine,  već dokazuje Terzićevu etabliranost među čitaocima. Prvi tiraž od pet hiljada primeraka je rasprodat u rekordnom roku, a “Plivač” je već nakon šest meseci, krajem januara 2017. godine, izašao iz Evrope i predstavljen je ex-yu dijaspori u Dubaiju o čemu su izvestili relevantni internet portali iz Ujedinjenih arapskih emirata. Roman je u procesu prevoda na četiri jezika, konkurisao je za Nin-ovu nagradu 2016.   Roman “Plivač” je ušao u konkurenciju za prestižnu regionalnu Nagradu za književno stvaralaštvo “Mirko Kovač”.

Rekli su o knjizi

Naručivanje online

Roman "Plivač" sa potpisom autora možete porušiti online. Popunite formular i kontatiraćemo vas. Hvala.

Online preuzimanje

Linkovi

Apple

Barns & Noble

eBook

Google Play Store